Lotta Forsberg

Lotta Forsberg

Leg psykolog, leg psykoterapeut samt specialist i klinisk psykologi

Lotta har mångårig erfarenhet av arbete med barn och familj inom förskola, skola, institutionsvård och socialtjänst. Idag arbetar Lotta som psykolog främst inom familjehemsvård samt som handledare inom socialt arbete. Som psykoterapeut möter Lotta vuxna, par och familjer på mottagningen Psykodynamiskt Centrum i Malmö.

Emma Fager

Emma Fager

Socionom, handledare och leg psykoterapeut

Emma har lång erfarenhet som utredande socialsekreterare inom socialtjänsten. Emma driver företaget Emma Fager AB som erbjuder handledning till socialtjänsten och möter varje vecka arbetsgrupper inom utredning, öppenvård och familjehemsvård. Emma erbjuder även fördjupade utredningar åt socialtjänsten. Emma är även verksam som psykoterapeut i Helsingborg.

Forsberg & Fager AB

Vår gemensamma historia började 2013: en psykolog och en socionom som möttes i en drivkraft att kunskap om anknytning skulle komma till nytta för de yrkesutövare som varje dag träffar och vill förbättra livet för människor de arbetar med.

Relevant kunskap som Gör skillnad
direkt i det dagliga arbetet

Under dessa år har vår kunskap både ökat och breddats och vårt samarbete djupnat. Varje dag möter vi människor som söker kunskap och med sitt engagemang och sin nyfikenhet tvingar oss att fortsätta hålla oss uppdaterade och på tå.

Vi har genom åren utvecklat flera sätt att förmedla vår erfarenhet och kunskap på. Det som är gemensamt för våra utbildningar, våra böcker, arbetsmaterial och möten är att relevant kunskap ska kunna göra skillnad direkt i det dagliga arbetet.

Bild av Lotta Forsberg och Emma Fager

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss och våra tjänster?
Skicka din e-postadress så hör vi snart av oss.

Tack så mycket, vad roligt att du är intresserad av en kontakt med oss! Vi hör av oss snart.
Oops! Formuläret fungerar inte som det ska.
Försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.