Webbföreläsning 29 sept 2023

Fredag 12.00-14.00

Är du yrkesverksam inom socialtjänsten?
Anmäl dig till webbföreläsningen:

Traumatiserade barn inom socialtjänsten

Inom socialtjänsten möter vi yrkesverksamma barn och ungdomar som bär på trauman. Ofta finns det ytterligare komplicerande faktorer som NPF-diagnoser, skolproblem och föräldrar eller familjehem som inte räcker till.

Hur kan vi fånga upp symtom och beteende som indikerar traumatisering? Hur kan vi organisera stödinsatser och hitta rätt prioriteringar i behandling och i samarbete med tex BUP och skola? Hur ska vi kunna formulera oss tydligt kring potentiellt traumatiserande faktorer i utredning och bedömning?

Vår föreläsning lyfter begrepp och modeller som hjälper oss att hålla kursen i detta långsiktiga arbete. Vi ger också exempel på hur vi själva arbetat som psykolog och socionom i det sociala arbetet.

"Även om jag vet en del om trauma så gav föreläsningen en tydligare koppling till dom jag möter i mitt arbete" Södertälje 2023

Föreläsningen den 29 sept. ges via Teams med start kl. 12.00 och slut kl. 14.00 och riktar sig till yrkesverksamma inom socialtjänsten. Vi använder oss av modeller som återfinns i våra handböcker, läs mer om dem här

Förköpsinformation

När du anmält dig kommer du att få en bekräftelse via e-post med möteslänk. Kostnad för varje enskild deltagare är 349 kr exkl. moms. Anmälan är bindande.

Mer om våra avtalsvillkor hittar du här

Anmälan

Deltagare

Fakturauppgifter

Tack!

Du har anmält dig till vår webbutbildning

Ett bekräftelsemail är på väg med en möteslänk

Tillbaka till startsidan

Oj! Någonting gick fel. Testa att ladda om sidan och försök igen eller maila oss på info@forsbergfager.se